Talli ja tilat

Aluksi Kamula oli yhdistetty talli Kht Kavionkulman kanssa, mutta vuonna (noin) 2011 talli itsenäistyi ja sai nimen Kamula. Siitä lähtien olemme pyrkineet kasvattamaan keppihevosia mahdollisimman hyvin ja järjestämään kilpailuja silloin tällöin. Ensimmäinen hevosemme oli norjanvuonohevos ruuna Felix.


Mikä on Kamula?
Kamula on monitoimitalli, eli emme ole painoittuneet mihinkaan lajiin vaan pyrimme harrastamaan jokaista. Järjestämme myös tunteja pyydettäessä, kilpailuja silloin tällöin sekä erillaisia tapahtumia.


Kamulan tilat
Talli on ulkovarasto, johon on tehty pieni talli. Karsinoina toimii entinen kukkapöytä, josta on tasot otettu irti. Tallista löytyy pistorasia sekä valot. Jokaiselle kepparille on omat suitset ja osalle on omat riimutkin. Lisäksi sisältä löytyy toinen talli, jossa asustavat yksityishevosemme. Tämä talli on tehty hyllyyn, mutta toimii siinä loistavasti!

Tarhoja löytyykin kaksi: Tammatarha sekä oritarha. Ruunat laitamme siihen tarhaan kummassa on vähemmän kepsuja sillä hetkellä.  Tarhat ovat vierekkäin ja aivan tallin vieressä.

Tallilla on on yht. neljä kenttää: Estekenttä, Lämmittelykenttä, Minikenttä ja koulukenttä.
- Estekenttä on nurmikolla ja se sai nimensä, koska siellä on parhainta hypätä. Talvella kenttä voi olla liukas.
- Lämmittely kenttä on yksi parhaimmista kentistä mitä löytyy. Kentän pohja on nurmea ja ihan savihiekkaa. Kenttä on valaistu.
- Minikenttää käytetään harvoin. Yleensä siinä esim. mennään loppulämmittelyt maaston jälkeen.
- Koulukenttä on suuren suuri hiekkalaatikko, joka soveltuu loistavasti kouluratsastukseen. Talvisin sitä ei ylläpidetetä.

Tallilla on myös hoitopuomi ja siinä hoidetaan/pestään keppareita. Talvella sinne pääsy voi olla hankalaa lumen takia, joten talvisin hevoset hoidetaan tallissa.
Estevälineet (puomit jne.) ovat tammatarhan vieressä.